Beoordelingen van Roellie’s Den Haag

Recente recensies van Roellie’s Den Haag

5 sterren na 20 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De wraps waren weer top😋

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en ruime portie, helaas wel enkele losse botschilfertjes bij de kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden rotiwraps: ze waren weer fantastisch! Vega en kip. Zelf had ik de vega, en een bakje saus erbij omdat een wrap anders een beetje droog kan zijn. Complimenten aan de kok: we komen graag weer terug 👍

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. En veel waar voor je geld. Portie van twee personen 2 dagen van gegeten.evering liep wat uit door drukte maar netjes gebeld om dit door te geven. Klasse

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk zoals altijd. Precies op tijd en nog goed warm!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling die op de afgesproken tijd geleverd werd. Alles was goed warm en goed verpakt. De kwaliteit van het eten is goed en smaakvol. Geen overdadige massala smaak. Alleen de bijgeleverde peper was heel erg pittig. Zelfs voor iemand die van pittig eten houd. Het was voor ons de eerste keer dat we bij Roelie bestelde en zullen dat zeker vaker gaan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer een Nasi saté en Roti rol lams besteld. Altijd warm en optijd. Het smaakte weer heerlijk!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer lekkere wraps gegeten en prima broodjes pom. Zuur mag nog iets meer.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De rotiwraps waren weer erg lekker. Ook de tempeh variant, die we nog niet kenden. Doet niet onder voor de kipkerrie wrap. Alleen het gratis toegezegde zuur was er niet bij jammer genoeg.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Héérlijk bij Roelie's! Porties kwa prijsverhouding , prima!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was net als bij het afhalen vers en erg lekker. De porties zijn ruim en netjes verpakt. De bezorging was snel. Zeker voor herhaling vatbaar, Roellie's blijft onder de speed dial !

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat wij hebben besteld en heel erg genoten. Alles wat wij hadden besteld was heerlijk. Zeer vriendelijk geholpen en voor herhaling vatbaar. Echte aanrader !

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een goed besluit om deze lekkere bbq bouten aan jullie menu toe te voegen. We hebben er heerlijk van gesmuld zoals je al voorspelde 😊 Ook de frietjes waren goed en de medium porties waren rijkelijk voldoende. We hebben al vrienden uitgenodigd om het volgende week nog eens over te doen 👌

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Top !!!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima an goed op temperatuur

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating