Beoordelingen van Roellie’s Den Haag

Recente recensies van Roellie’s Den Haag

5 sterren na 39 reviews

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, ik had een heerlijk verjaardagsdiner!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd waren de bruine bonen met rijst en tempeh ontzettend lekker. Geweldige smaken die heel goed bij elkaar passen. Top!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al vaker bij Roellie’s besteld, omdat het eten echt lekker is. Dit keer hebben ze 2 uur over de bezorging gedaan. Ze hebben tussendoor wel netjes gebeld dat de bestelling later bezorgd zou worden ivm drukte, maar 2 uur lang op het eten wachten is echt not done! Daarom zou een compensatie op z’n plaats zijn.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een mooie prijs.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kip, roti kipfilet en bami kip. Ook de bijgerechten waren heerlijk. Roellie's heeft er een vast klant bij. Oh ja, en de porties waren zeer ruim. We hadden met z'n vieren voor drie personen besteld, maar kunnen er vandaag ook nog ruim van eten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega roti met tempe was weer zalig! En de nasi die er niet bij zat, werd direct nageleverd. Toppers.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte afhandeling en zoals altijd overheerlijk

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was - zoals altijd - heerlijk maar één uur en veertig minuten wachten op de bestelling is echt te lang. Ik had dan graag voor het bestellen een waarschuwing gehad zodat ik ervoor kan kiezen een andere keer kan bestellen als de wachttijd korter is.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer besteld hier, was weer lekker

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en niet duur.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ongeveer een uur zoals aangegeven. Roti was prima maar persoonlijk niet onwijs lekker. Volgende keer de nasi of bami bestellen als de optie met kipsaté er nog is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, maar er zat geen zakje madam jeanet pepertjes bij en de kouseband was sperziebonen. Dat vonden wij jammer.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd levert Roellie's heerlijk eten. Wij hadden roti vega met kohra en dhaal en rijst met tempé, beide met een kerrie-ei. Alles lekker vers en geweldige smaken!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker en netjes ingepakt. Bedankt voor het lekkere eten en zal snel weer bestellen!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd stipt op tijd bezorgd en het was erg lekker. Wij hadden de Vega roti met tempe, met een portie nasi met tempe besteld en dit gaan wij zeker vaker bestellen.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was betijds bezorgd, eten was lekker en die gele zakjes waren super heet haha was het madame janet peper.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bate Surinamer van Den Haag Altijd lekker en flinke porties Toch anders dan andere toko’s

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De wraps waren weer top😋

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en ruime portie, helaas wel enkele losse botschilfertjes bij de kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. En veel waar voor je geld. Portie van twee personen 2 dagen van gegeten.evering liep wat uit door drukte maar netjes gebeld om dit door te geven. Klasse

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk zoals altijd. Precies op tijd en nog goed warm!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bestelling die op de afgesproken tijd geleverd werd. Alles was goed warm en goed verpakt. De kwaliteit van het eten is goed en smaakvol. Geen overdadige massala smaak. Alleen de bijgeleverde peper was heel erg pittig. Zelfs voor iemand die van pittig eten houd. Het was voor ons de eerste keer dat we bij Roelie bestelde en zullen dat zeker vaker gaan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer een Nasi saté en Roti rol lams besteld. Altijd warm en optijd. Het smaakte weer heerlijk!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Héérlijk bij Roelie's! Porties kwa prijsverhouding , prima!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was net als bij het afhalen vers en erg lekker. De porties zijn ruim en netjes verpakt. De bezorging was snel. Zeker voor herhaling vatbaar, Roellie's blijft onder de speed dial !

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat wij hebben besteld en heel erg genoten. Alles wat wij hadden besteld was heerlijk. Zeer vriendelijk geholpen en voor herhaling vatbaar. Echte aanrader !

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een goed besluit om deze lekkere bbq bouten aan jullie menu toe te voegen. We hebben er heerlijk van gesmuld zoals je al voorspelde 😊 Ook de frietjes waren goed en de medium porties waren rijkelijk voldoende. We hebben al vrienden uitgenodigd om het volgende week nog eens over te doen 👌

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Top !!!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima an goed op temperatuur

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating